Socialt program

TISDAG 13 SEPTEMBER

Invigning och mingelkväll i Kistamässan med start kl. 17.00.

Direkt efter invigningen hälsar vi välkommen till trevligt mingel bland utställarna under ett par timmar. Passa på att besöka utställarna samtidigt som lättare mat och dryck serveras. Här bjuds ni även på härligt jazzsväng av Niklas Bodins jazzkvartett.

 

ONSDAG 14 SEPTEMBER

Onsdagkväll är vikt för egna aktiviteter.

Önskas tips på museer, restauranger och barer har vi knopat ihop en riktig toppenguide. Ut och njut av vad vår vackra huvudstad har att erbjuda! Varmt välkomna!

 

TORSDAG 15 SEPTEMBER

Bankett i Stadshuset den 15 september med start kl. 18.30.

Foto: Yanan Li

Foto: Yanan Li

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som sig bör avslutas Röntgenveckan i Stockholm 2016 med en ”galamiddag”. Vad passar bättre än att Sveriges finaste festlokal, Blå hallen och Gyllene salen i Stockholms Stadshus får vara värd åt denna festlighet.

Kvällen kommer att innehålla mat, dryck, underhållning och dans.
När det gäller klädsel ser vi gärna att ni kommer nyduschade, omklädda, inställda på fest och klädda i ”det finaste ni har”. Allt för att känna den stämning som kännetecknar Nobelfester som äger rum i samma lokaler.
Kvällen kommer att inledas med en välkomstdrink och klassisk musik. Sedan följer välkomsthälsning, förrätt och varmrätt med underhållning av Romeo och Juliakören. Sedan följer efterrättsparad, sedvanlig Oskarsgala med prisutdelning, tacktal, tips promenad vinster m.m. Efter denna”sittning” är det dags för att följa Sambatåget från Blå hallen till Gyllene salen där sedvanlig motionsövning och möjlighet att till egen kostnad förfriska sig kommer att finnas.

Dansen leds av ett ”coverband” med namnet ”Smalare än Thord” och i deras paus blir det musik av världsberömd (i Stockholm) discjockey.

Festen tar sin början kl. 18.30 och slutar 01.00.

Som vanligt först till kvarn… Glöm därför inte att snarast anmäla er till denna ”upplevelse”.

Välkomna!